Крава прескача препятствия като кон

Magic    преди 121 месеца
0
Крава прескача препятствия като кон
15-годишната германка Реджина Майер искала много да има кон за рожденния си ден, но родителите й не можели да си го позволят. Тя така се запалила да язди на всяка цена,че започнала да тренира кравата. 

На момичето й било нужно половин година, за да успее да дресира тревопасното. Ежедневно Режина се занимавала часове наред с Луна, тренирала я, давала й лакомства и в крайна сметка кравата се научила да прескача препятствия и дава да бъде яздена от своята стопанка.

Първоначално приятелите й се майтапили с това, което искала да направи Режина, но в последствия я подкрепяли силно, като установили, че девойката е силно мотивирана.
Magic    преди 121 месеца
0
Meet 15-year old Regina Mayer and her clever cow Luna. When Regina's parents dashed her hopes of owning a horse, the resourceful 15-year-old didn't sit aroun...
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.