Кои са по-мързеливи - собствениците на котки или на кучета?

Редактор    преди 123 месеца
1
Кои са по-мързеливи - собствениците на котки или на кучета?
Има хора, които са си мързеливи по рождение. Какво и да им говориш, те предпочитат да оставят работата си за последния момент, защото преди това ги мързи да я свършат. Оказва се, че тези хора нямат нищо против да си създадат допълнителен ангажимент и да си отглеждат домашен любимец, стига да става въпрос за котка.

Специалистите установили, че видът на домашния любимец показва какъв човек е неговият собственик. Хората, които имат котка у дома си, са значително по-мързеливи от собствениците на кучета.


Като цяло статистиката показва, че повечето хора си отглеждат кучета у дома. 77% от участниците в анкетата имат куче за домашен любимец, 21% отглеждат котка, а 2% - заек.

Хората, които имат куче или заек, описват себе си като работливи личности, които рядко изпитват мързел. Те обичат да стават рано и да се занимават с най-различни неща. Обичат да се запознават с нови хора, смятат, че разсъждават логично и държат на външния си вид. Най-трудолюбиви са собствениците на немски овчарки.

Собствениците на котки пък определят себе си като интровертни мързеливци. Те не са особено подредени и водят доста безгрижен начин на живот. Най-честите притежатели на котки са неомъжените 20-годишни дами.

Хората, които си отглеждат зайци, пък смятат себе си за креативни и вятърничави личности.


Изтичник: Teenproblem.net
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.