епилепсия при зайче

силвия    преди 124 месеца
0
здравей те ,имам зай4е на година и половина и се развива мн добре.храни се нормално,не е отпаднало а дори и мн жизнено.от както си го купих забелязах, че както си стои нормално,започва да се изправя на два крака ,вдига си главата и започва да трепери.това се повтаря в периода през 2 -3 месеца и не му убърнах особено внимание.сега обаче последните два дни го прави всяка вечер,като предпоследния път продължи това гърчене 15 мин.,а последния пат беше към 30 сек.както миналите пати.може ли да ме посъветвате нешто.
Хубаво е да се прегледа животното. Могат да го правят от болка, при възпалителни процеси и разбира се при епилепсия. Лошото на гърчовете е, че по-продължителните могат да доведат до хипертермия и смърт от спиране на дишането или сърцето. Заведете го на лекар.
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.