5 неща за котките

Редактор    преди 124 месеца
0
5 неща за котките
Котките са били почитани в Египет и за това си има причина!

1. Те са забавни. Котките могат да превърнат в игра всичко. Те ревностно преследват мишки и играчки, скачат по дивана и гардеробите все едно са в участие на екшън филм. Те са непредсказуеми животни и най-веселите и невероятни истории, които ще имате най-вероятно ще са с тяхно участие.

2. Те са дръзки. Котките не търпят глупости от никого. Вие винаги ще знаете, когато те са недоволни от вас. Те ще се взират във вас и ще пикаят извън котешката си тоалетна, когато сте достатъчно глупави да ги оставите, защото отивате на почивка само, за да знаете колко мразят колата.

3. Те са независими. Колкото повече се опитвате да прекарвате повече времето си с тях, толкова повече те пазят дистанция. Котките нямат време за вашите нужди. Те могат да се грижат за себе си и в същото време искат да можете да го правите и вие. Искам да кажа те могат да ловуват за храната си и да намерят свой собствен водоизточник (в тоалетната). Колко от вас могат да кажат същото? Котките могат да бъдат научени на някои доста забавни трикове. Да донасят дори предмети. Кой каза, че котките са скучни? Те са бързо учащи се и много интелигентни, но не се доверяват на всеки и трябва да заслужим тяхната любов.

4. След като го направите, те ще са любящи и лоялни. Дори могат да опитат и да ви хранят. Мишки, буболечки, всичко което живее, наистина. Те са и достатъчно подли, за да скрият нещо , когато наистина ви трябва. Котката ще ви чака докато не се върнете, за да се увие около вас . Ако й разрешите ще спи с вас, но не го очаквайте през цялото време.

5. Котките са наистина подобни на кучетата. Те имат какво да предложат, ако отделите време, за да им покажете любовта си, която те заслужават. И те винаги ще държат на вас. Ако вашите приятели нямат смелостта да ви се обадят да излезете Вашето коте винаги ще бъде до вас.
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.