жив или мъртъв мини хамстер?

loritager    преди 128 месеца
0
Здравейте,Мини хамстерът ни изпадна в състояние на хибернация преди два дена. Прилича на умрял, но ушичките му са розови и мога да му движа крачетата. Но очите му са полуотворени и помътняха. Не диша, почти е вдървен, но не съвсем. Дъщеря ми твърди, че вече е мъртъв, дали да го погребем или да изчакаме? Но до кога?
Трябва да диша и ако го ощипете с пинцет някъде да се размърда и да избяга.
loritager    преди 128 месеца
0
Няма реакция, но е все така мек, какво да правим?
Magic    преди 128 месеца
0
А на студено ли е бил преди това?
Аз като дете имах един случай, в който беше останал на стидено , но ние не знаехме тогава, че хамстерите заспиват зимен сън въобще и бяхме решили, че е починал, защото не реагираше. Родителите ми тогава го бяха изхвърлили в кошчето (!? това е положението) и на другия ден като тръгнахме да я изхвърляме на обяд хамстера се беше събудил! :)
Но може би във вашия случай да не е така ... Според мен изчакайте до утре ...
stormer    преди 128 месеца
0
Ако не се е размърдал от ощипване, и ръчкане за съжаление най-вероятно е починал.
Съжалявам :(
loritager    преди 128 месеца
0
Blagodarq za otgovorite, no naiveroqtno se e spominal. Beshe mnogo dobro hamsterche, Bubcho. :(
Magic    преди 128 месеца
0
Моите съболезнования... Бубчо е живял щастливо и добре с такива отдадени стопани като вас и когато болката от загубата отмине, остават прекрасните спомени за хубавите мигове заедно
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.