Нов дом, нов стопанин

Soraya_Ashvaray    преди 109 месеца
0
Здравейте, моля за вашето мнение и съвет.
Мой приятел заминава за дълго време и аз оставам, да се грижа за неговата маца - 9 годишна персийка. Обичам котките, но тя е доста своенравна, понякога ми дава да я галя, друг път не - настроения. Ще смени не само жилището, в което винаги е живяла, но и стопанина и няма да го има. Как да и помогна да се адаптира и да свикне най-лесно?
Пламен Димитров    преди 109 месеца
0
Трудна работа. Добре е при нея да бъдат любимите ѝ вещи, предмети и т.н. Разбира се, да продължава да се храни със същата храна и в същата купичка, тоалетната ѝ да стои на горе долу подобно място... Но се иска много внимание, спокойствие, галене, глезене и прочие. Котките са диви животни, по мое лично мнение тяхното място не е в апартамент. Преди време ми се наложи да гледам чужда котка за няколко дена, като живеех в апартамента, в която си е живяла и тя винаги. Само че ги нямаше стопаните. На третия ден вече си вадих 8 нокътя от крака и си промивах раните от зъбите ѝ по коляното ми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.