Сиамката ми повръща и слабее защо?

Bunny Qgodowa    преди 130 месеца
0
Котето ми напоследък започна да повръща по-често топки с косми и след това изкарва пяна от устата и все едно се парализира за малко :( И много често ту напълнява малко до нормлното ту отслабва доста.МОЛЯ ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ ! Благодаря предварително!
Ветеринарна клиника НОВА    преди 130 месеца
0
Здравейте, за съжаление няма как да ви данем отговор на този въпрос, тъй като може да бъдат много неща с такава клинична картина. При всички случай трябва поне преглед, кръвни изледвания и ехография. Ако имате желание-заповядайте, нашият екип е на разположение!
Приятен ден
Краси Петкова    преди 130 месеца
0
На колко е години котката? Пие ли повече вода, отколкото обикновенно? Има ли апетит както обикновено? Ако пие и се храни както до сега причините може да са диабет или заболяване на бъбреците и много много други...

Първо трябва да й се вземе кръвна проба, за да се определи нивата на вещества в кръвта.

Ехография ще даде информация дали няма тумори или някакви други проблемни образувания.

Но лекарите си знаят най-добре! Заведи я на лекар и пиши после какво й е ??

Bunny Qgodowa    преди 130 месеца
0
Ами храни се и пие вода нормално..на 3 годинки е
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.