Прасенце се мисли за куче

Краси Петкова    преди 135 месеца
0
Австралийска фермерка разказа, че едно от прасенцата й е станало домашен любимец, защото решило, че е куче, съобщи Orange News.

Триша Джеймс намерила триседмичното прасенце "да скимти като куче" пред врата й в Хорнсдейл, Южна Австралия. То се сприятелило с 10-те й кучета и сега тича по цял ден с тях из фермата. Нарекли са го Мис Пиг, пише inews.bg.

"Беше доста странно, намерихме я на задната врата да чака, както правят кучетата. Ограждението на прасетата е на около 200 м. Тя яде с кучетата, спи с тях, издава звуци, които приличат на кучешки.

Ако я повикам по име, тича към мен като куче. Тя беше изтърсакът от прасилото и не иска да се върне в кочината. Това е първото ни прасе, което се държи по такъв начин" – разказа Триша Джеймс, цитирана от БТА.


Източник – novini.bg
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.