150 Жертви, които той държи в хола си !

Редактор    преди 119 месеца
0
150  Жертви, които той държи в хола си !

Повечето хора се радват на животни в къщата си. Но един човек, чиято мания по животни е по - странна от на другите.Тези снимки показват запален пазач на дивеч в САЩ в стаята, на които
има 150 мъртви животни.

Скандалната изложба показва кожите на 150 от най - големите бозайници в света, грижливо
подредени и изложени на долният етаж от дома му. Вместо кожите да бъдат напълнени, те стоя 6 месеца в препаратор, и след това грижливо биват поставяни върху пластмасови модели и биват съединявани. Техните лица са дори боядисвани, за да бъдат най - близки до тези в дивата природа.Изумителното е, че изложбата която притежава Боб ( които не иска да разкрие фамилното си име ) отнема само 2 стаи от 22 стаи в имението му !

18000кв. Къща скоро била построена с център двете изложбени стаи като фокусна точка за
проектирането.Специално внимание било отделено, за да се поддържа влажността, на точно тези нива със специални филтри, които предпазват животните. Трофейните зали се гордеят с  животни като Носорози, Полярни мечки и Лъвове, които Боб събира още от 1994г. защото от тогава, той е ловец.

След като животното е било убито в дивата природа, минава около година, преди да попадне
в изложбените зали на Боб, след щателна проверка  на митницата в Ню Йорк. На 50г. Боб казва
" Повече от моите приятели са ловци, и гледката на тези изложбени зали, не ги притеснява, за тях е нещо нормално"."Не е имало никой до сега, които след като разгледа стаите да не хареса това в което съм ги превърнал" .

"Знам, че мисълта на някои хора, за това как съм декорирал тези две стаи, може да бъде
доста поразителна"."Имам смесени животни, и още много други произведения на изкуството, които могат да бъдат видени, ако на човек не му хареса, това в което съм превърнал тези стаи"."Нямам любимо животно, защото когато гледам всички тях, имам различен спомен и различно преживяване"."Аз вярвам, че ловът е спорен, но това не е жестокост, ако е направено
правилно"." В повечето време, хората не мислят така, но те не взимат в предвид много фактори, както и че бракониерите, които ловуват незаконно създават лошо име на лова".

"Истинският ловец се занимава много и с опазване на природата и на животинските
видове"."Аз обичам животните, не само за да ги ловувам"."Когато ходя на лов, той е винаги селективен и винаги съм с водач, както и винаги ловувам законно"."Законният лов, е от полза за
много хора.Тъй като месото отива в общностите, а парите които носи законният лов, се използват в борбата срещу бракониерството".

Снимките които виждате са направени от  David Aschkenas, които се е специализирал в архитектурната фотография.Като професионален фотограф с 25г. опит, той е снимал много неща, но за първи път е бил помолен, да заснеме толкова голям проект. " Когато посетих къщата за първи път, бях изумен от това, което видях.""Аз не мисля, че някога ще видя нещо
подобно отново, но се радвам, че бях част от този проект".

ЗАБЕЛЕЖКА : www.Lapa.bg НЕ ТОЛЕРИРА ТОРМОЗА,НАСИЛИЕТО И УБИЙСТВОТО НА ЖИВОТНИ, ТОЗИ МАТЕРИАЛ Е ПУБЛИКУВАН С ЦЕЛ, ИНФОРМИРАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО, ЗА ТАЗИ ЖЕСТОКОСТ !

Източник : MailOnline
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.