Почерняло коремче!

Калоян Димитров    преди 140 месеца
1
Въпросът е от какво може да е това ? Беше розово когато я взехме ...
Iliana Kuburova    преди 140 месеца
0
това е съвсем нормално. както сте забеляза ли само корема, но и кожата около нослето и очите също е потъмняла. Порастват и косми по корема и след това дори не се вижда от тях какъв цвят е кожата :). това е процеса на растеж.
Бивет    преди 140 месеца
0
За да се отговори правилно на въпроса са нужни повече данни. Възраст на кученцето, минали заболявания, промени в поведението.
Калоян Димитров    преди 140 месеца
0
Кученцето е на 4ри месеца това потъмняване започна в началото на третия месец след втора ваксина ! Нямам данни за боледуване !Беше розова :(
Ветеринарна клиника НОВА    преди 139 месеца
1
Тъй като не се виждат никакви лезии по кожата, най-вероятно се дължи на нормална пигментация на кожата, която се проявява с напредване на възрастта.
trenertg    преди 139 месеца
0
с каква храна храните кученцето :) ?
Важно е от гледна точка на някой съставките в съдържанието . Все пак мислим ,че няма проблем - нормално е да се пигментира кожата :)
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.