Помощ !!!

Валентина Радова    преди 142 месеца
4
Помощ !!!
Здравейте ! От 3 месеца имам куче и се опитвам да го дресирам, ако може малко помощ : )
mariq    преди 141 месеца
0
иди до магазин за животни.продават се бебешки пелени+спрей с аромат на урина.пелената се постила ,там където желаеш да пишка...но за да научиш повече за кучетата,гладай сизар милан(говорещия с кучета) по нейшънъл географик.не забравяй,кучето не е играчка,не е човек,куче е.ако искаш да ме питаш нещо-0887-086-504.след 14ч.видях обявата във фейсбук,има страница lapa.bg.успех)))
Асен Аролски    преди 141 месеца
0
Първо ще помоля, да напишете какво точно искате да научите кучето си. След като изясните въпроса какво, аз ще се опитам да изясня въпроса как - да го направите. С най - голямо удоволствие ще отговоря на всички ваши въпроси : )
Редактор    преди 141 месеца
0
Някои потребители вместо да отговрят тук, по погрешка бяха отговорили във фейсбук страницата на лапа. Копирам за всеки случай техните коментари и тук:

Надя Гайдарова : зависи ,на какво искате да го научите .вашия любимец ,май е взел преднина .ако искате да го научите да пишка на вън трябва да побързате .трябва да бъдете по настоятелни и след всяка изпълнена ваша команда му давайте куче
давайте му кучешки бисквитки ,а за пишкането водете го поне на 3 часа на вън така ще придобие навика ,(и не забравяйте да го почерпите отново след като си свърши работата)


Хаджи Мария Недялкова : ако е само за пишкането е много лесно,има бебешки пелени и спрей с аромат на пиш,постелки са.където ги постави-там пишка.

Cogito Ergo Sum: ТОПВАШ МУ ГЛАВАТА В ПИКАНОТО И ГО ЩЛЯПНИ ЛЕКО ИЗВЕЖДАЙ ГО СУТРИН И ВЕЧЕР НАВЪН
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.