нахапано коте

svilena369    преди 108 месеца
0
Здравейте преди 5 дни открих на улицата котенце на около месец не мърдаше изобщо само очите й бяха отворени взех я вкъщи и установих че е нахапана многократно.Нахраних я със спринцовка на следващият ден видях мокро на козинката оказа се ,че е зарастнала рана ,но отдолу е набрала жестоко.Заведох я на ветеринар и почистихме мястото. На другия ден се спука още една такава рана по -надолу на коремчето. Кожата над двете места беше мъртва и падна и сега има две дупки с живо месо. Проблемът е следния след като некротиралата тъкан се почисти се вижда ,че над предната лапа на гърба нещо което ми се струва ключица е счупено и се движи парченцето ,а ветеринарът каза че нямало как да се събере с другата част,но така как ще зарастне раната като се движи това парче няма ли постоянно да набира ,а иначе общото състояние на животното е в пъти по-добро върви играе храни се сама .Само това ме безпокои .Има ли начин да се съединят двете парченца на костта като са там
Кожните рани зарастват доста успешно, когато няма инфекция. Костите, аналогично зарастват при липса на инфекция. Ако няма разместване, не би трябвало да има проблеми. Вие най-добре виждате по общото състояние, поведението и походката на животното как е - куца ли намалява ли куцотата или си остава на едно ниво и др. Щом колегата го е прегледал и е преценил тежестта на травмата, не се тревожете, ако са били необходими допълнителни изследвания и грижи със сигурност е щял да ви каже.
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.