Форуми
Администратор: Лилия Антонова
5 теми
Включи се и ти в групата за животни с много късмет, които са любимци на най-известните хора на света! Пусни и ти ако попаднеш на интересна информация :)
Събития, изложби, семинари, курсове
Администратор: Редактор
5 теми
Информация за всички Събития, изложби, семинари, курсове в България и други. cacib изложби изложби в българия cac еuro dog show
Акваристика
Администратор: www.aquarium.bg
5 теми
Паяци Тарантули
Администратор: Ronia
4 теми
Отворена група за всички любители на членестоногите животни - Araneae Паяци Тарантули и др.
Администратор: albena
4 теми
Това, което ги откроява сред другите породи е външният им вид, който е детайлно описан в Стандарта на породата по FIFe, преведен за първи път на Български (собствен превод! :-)). Екстериора им е характерен, лесно разпознаваем, не може да се сбърка. Първото, което впечатлява е формата на главата: от където и да ги погледнеш, главите им са кръгли, липсва издължената муцуна типична за повечето котки, което в комбинация с приветливото им изражение поражда усещането че гледаш примат или анимационен герой. Козината им е гъста, плътна, кадифено плюшена, подобна на дебел килим. Благодарение на гъстия подкосъм тя отстои от тялото, а не поляга (има сезонни разлики), поради което ги наричат „плюшените мечета” на котешкия свят. http://www.fantasyavalon.net/
Администратор: Краси Петкова
4 теми
Група за собствениците и почитателите на подорите сиамска и тайска котка
След загуба на домашен любимец
Администратор: Magic
3 теми
Група за състрадание, за стопаните, които скърбят за загубата на дошашен любимец.
Администратор: Lapa.bg Admin
3 теми
Споделете какво мислите за сайта www.lapa.bg
Администратор: Jordan Staff
3 теми
Форум за Американски Стафордшир Териер!
Администратор: Венцислав Цеков
2 теми
Никое друго овчарско куче не притежава такава тясна, благородно оформена глава. Изключителни са бадемовите му очи и малките му уши с клепнали напред връхчета. Някога труженик на тежкия труд, чието възнаграждение са били остатъците от трапезата и мишките, колито твърде рано в своята история намира признание сред красивите и богатите и се превръща в символ за престиж. Половин столетие неговото отглеждане се определяше от естетични аспекти. Едва чрез филмовия актьор Ласи неговият характер отново се появи на преден план. Съвременните наследници на Ласи притежават и двете качества – блестяща красота и обаятелна душевност.
Нови форуми
0 теми
1 теми
0 теми
Здравейте! Имам кученце на 50 дни лабрадорче. Онзи ден го водих на ветеринар за пръв път и му биха първа ваксина и го обезпаразитиха вътрешно. Освен това ветеринарят ми каза, че е по-добре да го храня с гранули, тъй като го хранех с попари от мляко и хляб, за това от 2 дни се храни с гранули. Вчера нямахме никакви проблеми, ядеше си гранулите, играеше, но и спеше много. Днес сутринта беше енергично, играеше си, но отказваше да яде, но сега изглежда и уморено и отпаднало и много лежи и отново не яде. Освен това ме притеснява и това че има разстройство и изпражненията му нямат форма (като пюре) и имат слуз. Даже имаше и нещо светло червеникаво в слузта (може и кръв да е не знам какво е точно). Обадих се на ветеринаря и той каза да изчакам още, а ако продължава да има разстройство, каза да му се обадя, щял да и даде нещо и да не се притеснявам за слузта. Все пак ми е притеснено и бих искала още мнения. Може би причината е от рязката смяна на храната, или от ваксината и обезпаразитяването, които бяха заедно в един и същи ден, но вчера си ядеше без проблем.
0 теми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.