Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Други Аксесоари и други
Аксесоари и други преди 106 месеца

За домашния Любимец ТЕС-практика

20.00лв.

ТЕС-практика
Знаете, че много често в днешно време, животните попиват проблемите на стопаните си, от любов към тях и развиват болести, не само на тялото но и на душата. Страдат при загуба на стопанин, или при смяна на дома, при раздяла с друг човек или животно с които са свикнали. Понякога са самотни докато сме на работа, заминали за няколко дни без тях или при поява на бебе – голяма конкуренция за внимание!
Понякога са неспокойни – без видима причина, понякога стават зли – без да разбираме защо. Друг път са видимо тъжни или унили…Забелязали сте, нали? И тогава може би ви пробягва въпросът – как да ти помогна, какво да направя за теб? Но няма отговор понятен както човешката реч.
Е, точно това искам да направя – да ви дам средство за още един път на общуване, което да усвоите и вземете със себе си. Което да можете да използвате всеки път, когато имате нужда от помощ, за да се разберете с животинката си или дори да я спасите в критична ситуация.
Ще ви покажа и разкажа как да се погрижим за животинките си, така че да се чувстват здрави щастливи, обичани и пълноценни във всекидневието им, или ако имат проблем, с помощта на ТЕС – техника за емоционална свобода, модерната акупунктура! Сега и за домашни любимци.

Отново ще работим за:

– то или аз
– разкъсва ни дивана
– плашливост от хора и други животни
– прилепчивост към стопаните
– става страшно агресивен
– дебелее
– вдига много шум
– бяга от нас
– страх ме е, че ще го отровят
– изглежда толкова нещастно
и още много други актуални за вас ситуации.

За да можете и вие да кажете:

– "Бичи вече е спокоен :) – не хапе като го галя и даже сам идва да се гуши ! Е, пак показва характер колкото да си поддържа авторитета, но не се дразни лесно от всичко както беше по-рано – благодаря Ви !"

– "Тити, млада котка на около 2 години неистово върви по петите ми и е вманиачена да е с мен. Чувствам се преследвана от нея, защото колкото и внимание да й обръщам, тя все иска още и още. Хвърля се по стъклата на прозорците, за да я пусна вътре, като я пусна все е в краката ми и трябва много да внимавам да не я настъпя. Вчера след ТЕС сесията беше видимо по-спокойна. Нямаше я тази вманиаченост да не ме изпуска от поглед и да върви по петите ми…..Тити продължава да е много спокойна и просто не мога да й се нарадвам. Като омагьосана е!"

И всичко това само от една сесия с ТЕС – техника за емоционална свобода! Представяте ли си колко още може да постигнете ако разполагате с инструмент позволяващ ви да работите и самостоятелно!?

NB: Носете си малка играчка животно.

ТЕС-практика има само ако ни се обадите предварително на телефон: 0889 522 879, най-късно до петък 24.7.2015 г. – 18.00 ч. Уважавайте, за да ви уважават!

Кога: Събота 25.07.2015 г. от 10.00 до 12.00 ч.

Къде: София, ул. " Йоан Екзарх" № 10, ет.2 – център Go Beyand

Как: с предварително записване на тел. 0889 522 879 най-късно до петък 24.7.2015 г. – 18.00 ч.

Колко: 20.00 лв.


Изпрати имейл
Тази обява е платена и ще бъде публикувана на 2015 юли 21
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.